Hanki oma Pokka-painatus!

Kannata Pohjois-Karjalan kansanteatterin toimintaa osallistumalla kesän painatuskampanjaamme. Painamme mustan tai valkoisen Pokka-logon toimittamaasi vaatteeseen ja voit halutessasi lunastaa vaatteen 13. – 14.6. välisenä aikana kannatushintaan 20 €.

Vaatteiden toimitus

Vaatekeräys on avoinna 31. toukokuuta asti. Toimita vaatteesi joko henkilökohtaisesti jollekin pokkalaiselle tai toimistomme aukioloaikoina (maanantaisin, 11.,18. tai 25.5. kello 10-14) toimistollemme (Tulliportinkatu 14, Joensuu).

Mikäli kumpikaan näistä ei onnistu, ota meihin yhteyttä sähköpostitse (info@osuuskuntapokka.fi), niin sumplitaan.

Muista tämä

Mikäli haluat lunastaa vaatteesi takaisin, muista merkitä siihen esimerkiksi maalarinteipillä oma nimesi, puhelinnumerosi, toive painatuksen väristä (musta/valkoinen) ja painatuksen sijoittelusta.

Painatus voidaan tehdä luonnonkuidusta valmistetuille kankaille. Valkoisille, vaaleille ja keskivaaleille kankaille sopii musta väri. Mustille ja tummille kankaille on hyvä valita valkoinen painatus. Painatusta ei kannata sijoittaa lähelle saumoja.

Voit valita joko mustan tai valkoisen painatusvärin. Molemmissa painatuksen koko on noin 17 x 21 cm.

Mitä jos painatus epäonnistuu?

Ennen kuin tuot vaatteen painoon, huomioithan, että painatus on käsityötä ja joskus harvoin painojälki voi myös epäonnistua. Mikäli et ole tyytyväinen painatukseen, voit jättää vaatteen lunastamatta korvauksetta.

Vaatteiden lunastaminen

Voit lunastaa painatetun vaatteesi takaisin 20 euron hintaan. Saat maksaa halutessasi myös enemmän. Painatuskampanjan tuotto menee osuuskunnan toiminnan tueksi. Otamme vastaan myös maltillisia määriä ehjiä ja puhtaita vaatteita. Voit siis myös jättää vaatteen lunastamatta, jolloin Pokka voi antaa tai myydä sen eteenpäin.