Pullopostia yksinäisyyden saarekkeilta

Pokka etsii tarinoita yksinäisyydestä. Yksinäisyyden kokemukset ovat yleisinhimillisiä, mutta samalla aina myös henkilökohtaisia. Tällä hetkellä koronavirus on pakottanut meidät eristäytymään toisistamme, jäämään omille saarekkeillemme.

Jaetut yksinäisyyden tuntemukset voivat toimia ihmisiä yhdistävänä voimana. Ne voivat näyttää meille samankaltaisuutemme ja muistuttaa meitä siitä, että vaikka kokemuksemme ovat ainutlaatuisia, ne voivat olla myös samastuttavia. Emme ole niiden kanssa yksin.

Yksinäisyys voi näyttäytyä erilaisena eri elämäntilanteissa. Missä tilanteessa juuri sinä olet kokenut yksinäisyyttä? Miltä se tuntui ja mitä ajatuksia se herätti? Mihin kokemus johti?
Kirjoita yksinäisyyden kokemuksestasi vapaamuotoinen teksti. Kyseessä voi olla muistelma, katkelma, kirje, novelli, runo tai vaikkapa laulun sanoitus.

Lähetä kirjoituksesi meille 27.4. klo 24.00 mennessä alla löytyvällä lomakkeella. Voit myös postittaa kirjoituksen osoitteeseen

OSK Pohjois-Karjalan kansanteatteri
Tulliportinkatu 14
80130 Joensuu

Kirjoituksen maksimipituus on 6000 merkkiä. Voit jakaa kirjoituksesi nimettömänä. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan Pokka-kangaskassi.

Pokkalaiset lukevat saamiaan yksinäisyyden pulloposteja Facebookissa legendaarisen Yölinjan hengessä lauantaina 2.5. klo 22.00 alkaen. Kaikki pullopostit luetaan anonyymisti. Livestriimatun lukemistuokion päätyttyä videotallenne jää Pokan Facebook-sivulle. Tekstejä tullaan myös hyödyntämään Pokan kantaesitysproduktiossa, joka saa ensi-iltansa vuonna 2021.

Muistakaamme tässä poikkeusajassakin, että vaikka kokisimme yksinäisyyttä, emme ole yksin!

[contact-form-7 id=”671″]