Puhetta osuuskunnista

  1. Pikkupuhetta: tilaa kulttuuriosuuskuntatoimija osallistumaan keskusteluun ja vaihtamaan ajatuksia muiden keskustelijoiden tai yleisön kanssa vaikkapa paneeliin tai messuille. Puhetta mm. osuuskuntayrittämisestä kulttuurialalla, yleishyödyllisestä osuuskunnasta, Joensuun seudun osuuskuntakentästä.
  2. Kokemuspuhetta: tilaa kulttuuriosuuskuntatoimija pitämään puheenvuoro kokemuksistaan osuuskuntayrittämisestä kulttuurialalla, osuustoiminnan arvoista, osuuskunnasta solidaarisuustalouden tekemisen paikkana.
  3. Koulutuspuhetta (2 – 3 h): koulutus osuuskuntatoiminnan perusteista. Mikä on osuuskunta, miten se perustetaan tai miten osuuskuntaan liitytään, osuustoiminnan arvot, osuuskunta ja työttömyysturva. Sopii erityisesti kulttuurialojen opiskelijoille ja ammattilaisille, jotka harkitsevat osuuskunnassa toimimista tai tarvitsevat perustietoa aiheesta.

Kouluttaja on Kulttuuriosuuskunta Laiturin perustajajäsen ja hallituksen jäsen (2015 -) sekä OSK Pohjois-Karjalan kansanteatterin perustajajäsen (2019 -). Hän toimii aktiivisesti Joensuun pienosuuskuntien verkostossa.

Yhteydenotot:

maria@osuuskuntapokka.fi