Tilamesenaatti

Hakukuulutus

 

Pokka avaa tilankäyttäjähaun sellaisten projektien valmistelemiseen tai toteuttamiseen, jotka edistävät taiteen saavutettavuutta, osallisuutta taiteeseen tai kulttuurihyvinvointia. Haku on avoinna 3.7.-31.7.2024. Valinnat suoritetaan elokuun alkupuolella ja valituille ilmoitetaan päätöksestä ilmoittamaansa osoitteeseen.

 

Hakemukset toimitetaan tuottajan sähköpostiin paivikki@osuuskuntapokka.fi. Päivikki anonymisoi hakemukset ja toimittaa ne sen jälkeen nimettöminä valintaryhmän tarkasteltavaksi. Valintaryhmä koostuu vähintää kahdesta Pokan jäsenestä, tuottaja ei osallistu valintaryhmän toimintaan. Hausta voi esittää kysymyksiä samaan sähköpostiin 14.7. asti ja vastaukset toimitetaan viimeistään 16.7. CV:tä tai muuta todistetta aiemmista töistä ei tarvita. Voit toimittaa hakemuksen suomen tai englannin kielellä.

 

Mukaan voidaan valita 1-5 projektia, riippuen hakemuksista ja projektien luonteesta. Mahdollinen tilan käyttöaika sijoittuu elokuusta vuoden 2024 loppuun. Projekteilla on jaettavana yhteensä  n.26 tilankäyttötuntia kuussa, painottuen arkipäiväajoille. Projektin ei tarvitse kestää koko mahdollista työskentelyaikaa elokuusta joulukuuhun. Hakea voivat yksittäiset henkilöt tai työryhmät. Työryhmällä täytyy olla koordinaattori, joka hoitaa kommunikoinnin Pokan kanssa.

 

Kuvaile hakemuksessa projektin luonnetta, sen kestoa ja tilantarvetta sekä kuinka se edistää taiteen saavutettavuutta, osallisuutta taiteeseen tai kulttuurihyvinvointia. Projekti voi olla uusi tai jo aiemmin aloitettu. Etusijalla haussa ovat projektit joiden toteutuminen on vaakalaudalla ilman harjoittelu- tai toteutustilaa. Jos projektiin sisältyy yleisölle avoin tapahtuma, joka sijoittuu Keltaiselle talolle, se katsotaan eduksi hakijalle.

 

Keltainen talo sijaitsee Joensuussa, Sairaalakatu 8:ssa. Tilassa hakijoiden käytössä on talon sali. Tila ei ole esteetön. 

 

Tilamesenaattitoiminta toteutetaan Taiken avustuksella.

Lisätietoja ja hakemukset:

Päivikki Jaakkonen
paivikki@osuuskuntapokka.fi