Toiminnalliset yhdenvertaisuuskoulutukset

Toiminnallisia menetelmiä hyödyntävässä koulutuksessa pohditaan yhdessä, kuinka omassa arjessa ja työssä voi luoda turvallisempia tiloja, joissa kaikki tulevat yhdenvertaisesti ja empaattisesti kohdelluiksi.

Tutustu

Juontaja tapahtumaasi

Kokenut juontaja kuljettaa tapahtumaa jouhevasti eteenpäin, haastattelee vieraita ja huolehtii siitä, että yleisö tietää, missä tapahtuu milloinkin.

Tutustu

Sirkustyöpaja

Asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin räätälöitävä kertaluontoinen sirkustyöpaja tai useammasta kokoontumisesta koostuva sarja, jossa aiheina voi olla mm. akrobatia, pariakrobatia, akrojooga, jongleeraus, käsinseisonta tai klovneria.

Tutustu

Räätälöitävät koulutukset ja työpajat

Tilaa taidemenetelmiä hyödyntävä työpaja esimerkiksi osaksi henkilöstöpäivää, oppilaille tai asiakkaille! Ohjaajiemme menetelmät vaihtelevat draamasta sirkukseen ja tanssista sanataiteeseen.

Tutustu

Tummat idän svengit -yhtye

Tummat Idän Svengit

Tummat Idän Svengit on juuriltaan pohjoiskarjalainen duo, joka soittaa musiikkia maailman laidoilta. Harmonikka ja klarinetti kuljettavat kuulijan Balkanin sykkeestä pohjoiseen melankoliaan. Tyylilajit vaihtelevat klezmeristä valssiin ja hamboon.

Tutustu

Runomuotokuva

Runomuotokuva on runon muotoinen muotokuva. Runomuotokuva syntyy tilanteessa, jossa tekijä ja kuvattava henkilö kohtaavat ja keskustelevat vapaamuotoisesti. Tekijä kirjoittaa kohtaamisen aikana luonnoksen, josta hän jalostaa valmiin muotokuvan.

Tutustu

Vuosisadan rakkaustarina -monologiesitys

Vuosisadan rakkaustarina on puhemuotoinen tarina perheestä, edelleen ajankohtaisesta sukupuolten sodasta, alkoholismista sekä äitiydestä ja ennen kaikkea rakkaudesta. Työryhmä pyrkii esityksen avulla tekemään lähisuhde- ja perheväkivallan ehkäisevää työtä.

Tutustu