Juontaja tapahtumaasi

Kokenut juontaja kuljettaa tapahtumaa jouhevasti eteenpäin, haastattelee vieraita ja huolehtii siitä, että yleisö tietää, missä tapahtuu milloinkin.

Kuuma Kollektiivi

Tulitaideryhmä, joka tanssii tuliviuhkojen ja soihtujen kanssa lämmittäen tapahtumasi tunnelman.

Pahoinvointivalmennus

Pahoinvointivalmentaja Anki A. Tapaus antaa niin yksilöllistä kuin ryhmämuotoista valmennusta kohti kokonaisvaltaista pahoinvointia. Ei hoitotakuuta.

Pastori Tihtarinen ja Pyhät Yrjöt

Kelttiläishenkistä maailmanmusiikkia suomeksi esittävä trio, joka esittää traditionaalisia kelttiläisiä kappaleita, folkpunkin keksijän Shane MacGowanin suomennettuja lyriikoita, sekä kalevalais-nykypäiväistä runonlaulantaa.

Puhetta osuuskunnista

Tilaa kulttuuriosuuskuntatoimija osallistumaan keskusteluun, pitämään puheenvuoro tai kouluttamaan osuuskuntayrittämisestä.

Pupuli ja Puutarhuri

Lapsille ja koko perheelle suunnatut hahmot ajautuvat vauhdikkaassa fyysisen teatterin esityksessä kommelluksesta toiseen.

Runomuotokuva

Runomuotokuva on runon muotoinen muotokuva. Runomuotokuva syntyy tilanteessa, jossa tekijä ja kuvattava henkilö kohtaavat ja keskustelevat vapaamuotoisesti. Tekijä kirjoittaa kohtaamisen aikana luonnoksen, josta hän jalostaa valmiin muotokuvan.

Sirkustyöpaja

Asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin räätälöitävä kertaluontoinen sirkustyöpaja tai useammasta kokoontumisesta koostuva sarja, jossa aiheina voi olla mm. akrobatia, pariakrobatia, akrojooga, jongleeraus, käsinseisonta tai klovneria.

Taiteen uudet kontekstit

Koulutuksessa pohditaan yhdessä, kuinka omassa arjessa ja työssä voi luoda turvallisempia tiloja, joissa kaikki tulevat yhdenvertaisesti ja empaattisesti kohdelluiksi.

Toiminnalliset yhdenvertaisuuskoulutukset

Koulutuksessa pohditaan yhdessä, kuinka omassa arjessa ja työssä voi luoda turvallisempia tiloja, joissa kaikki tulevat yhdenvertaisesti ja empaattisesti kohdelluiksi.

Tummat Idän Svengit

Tummat Idän Svengit on juuriltaan pohjoiskarjalainen duo, joka soittaa musiikkia maailman laidoilta. Harmonikka ja klarinetti kuljettavat kuulijan Balkanin sykkeestä pohjoiseen melankoliaan. Tyylilajit vaihtelevat klezmeristä valssiin ja hamboon.

Viinasolmio – koko kansan viihdemonologi

Viinasolmio ottaa kantaa suomalaiseen alkoholikulttuurikeskusteluun dokumenttiteatterin ja mustan huumorin keinoin. Esityksen yhteyteen on saatavissa sen teemoja käsittelevä työpaja.

Visuaalinen suunnittelu

Visuaaliset ilmeet ja markkinointimateriaalit yhdistyksille, yhteisöille, tapahtumille ja tuotannoille.