Juontaja tapahtumaasi

Kokenut juontaja kuljettaa tapahtumaa jouhevasti eteenpäin, haastattelee vieraita ja huolehtii siitä, että yleisö tietää, missä tapahtuu milloinkin.

Tutustu

Sirkustyöpaja

Asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin räätälöitävä kertaluontoinen sirkustyöpaja tai useammasta kokoontumisesta koostuva sarja, jossa aiheina voi olla mm. akrobatia, pariakrobatia, akrojooga, jongleeraus, käsinseisonta tai klovneria.

Tutustu

Räätälöitävät koulutukset ja työpajat

Tilaa taidemenetelmiä hyödyntävä työpaja esimerkiksi osaksi henkilöstöpäivää, oppilaille tai asiakkaille! Ohjaajiemme menetelmät vaihtelevat draamasta sirkukseen ja tanssista sanataiteeseen.

Tutustu

Marian kyyneleet

Marian kyyneleet -yhtye yhdistelee folkin elementtejä eri musiikkityyleihin, mm. balkaniin, bluesiin, poppiin ja jazziin.

Tutustu

Tummat Idän Svengit

Tummat Idän Svengit on juuriltaan pohjoiskarjalainen duo, joka vie kuulijansa haitarin ja klarinetin matkassa Balkanille tanssin pyörteisiin ja Itä-Suomen mystisiin sävelmiin. Tyylilajit vaihtelevat klezmeristä valssiin ja hamboon.

Tutustu

Runomuotokuva

Runomuotokuva on runon muotoinen muotokuva. Runomuotokuva syntyy tilanteessa, jossa tekijä ja kuvattava henkilö kohtaavat ja keskustelevat vapaamuotoisesti. Tekijä kirjoittaa kohtaamisen aikana luonnoksen, josta hän jalostaa valmiin muotokuvan.

Tutustu

Vuosisadan rakkaustarina -monologiesitys

Vuosisadan rakkaustarina on puhemuotoinen tarina perheestä, edelleen ajankohtaisesta sukupuolten sodasta, alkoholismista sekä äitiydestä ja ennen kaikkea rakkaudesta. Työryhmä pyrkii esityksen avulla tekemään lähisuhde- ja perheväkivallan ehkäisevää työtä.

Tutustu

Pahoinvointivalmennus

Humoristinen työpaja tai luento työyhteisölle, kokoukseen, osaksi koulutusta tai yleisötapahtuman ohjelmaa. Pahoinvointivalmentaja, pakkoyrittäjä Anki A. Tapaus antaa niin yksilöllistä kuin ryhmämuotoista valmennusta kohti kokonaisvaltaista pahoinvointia. Ei hoitotakuuta.

Tutustu